Grupo Radio Centro

Complete News World

Huawei lansează nueva generación de enrutador, HUAWEI WiFi Mesh 3

Huawei lansează cea mai nouă generație de routere, HUAWEI WiFi Mesh 3, care îmbină performanțele de top cu calitatea și design-ul elegant, acoperind până la 600 m2, facilitând conexiunea la internet în fiecare colț al casei.

No hay enrutador disponible www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor socio minorista la prețul recomandat de vânzare de 749 lei pentru sistemul cu 2 unități și 1.049 lei pentru sistemul cu 3 unități.

Furnizarea unei conexiuni WiFi de mare viteză, stabilă și sigură este o condiție necesară pentru utilizatori, astfel încât să se poată bucura de o experiență inteligentă, de înaltă calitate pe internet, iar acest lucru influențează terme și pelore route strategia huawei. La empresa tiene un centro de competencia Wi-Fi, un proyecto para obtener una precisión exacta y un buen rendimiento, una fecha real para mejorar la optimización y la disponibilidad.

HUAWEI WiFi Mesh 3 ofrece un rendimiento premium, calitatea y diseña con elegancia y ofrece una experiencia inteligente para el consumidor, cuida su atención en el área de producción y la comodidad de la caja.

Performanță la viteză mare

Viteza de transfer a informației this unul dintre cele mai important aspecte pe care consumatorii le caută atunci când vine vorba de achiziția unui router. HUAWEI WiFi Mesh 3 es un producto WiFi 6 Plus que incluye 3000Mbps (banda de 5 GHz) a 571 Mbps (banda de 2,4 GHz), encuentre la capacidad de reducción en modo eficiente para reproducir en línea, descărcarea fișierelor mari sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

Acoperire de pana 600 m2

HUAWEI WiFi Mesh 3 se puede utilizar con 200 m2, iar dacă sunt folosite trei unități, acoperă până la 600 m2. HUAWEI WiFi Mesh 3 permite utilizar solo dispositivos para configurar el enrutador en función de los casos. Fie că este vorba de un block cu mai multe etaje sau o casă cu un ingur nivel, utilizatorii pot accesa cu ușurință o acopérire largă a semnalului WiFi de mare viteză, chiar și pe balcon sau în curtea din spate.

Conectar cu o atingere

HUAWEI WiFi Mesh 3 tiene tecnología NFC, astfel, tot ce trebuie să facă utilizatorul pentru a se conecta la rțea este să plaseze teléfono inteligente-ul cu system de operare androide și cu funcția NFC activată, în partea de sus a routerului și se poate conecta la rețeaua WiFi instant, fără a fin nevoi de enterrea a word. Produsul este perfect pentru cei care au adesea musafiri.

Permite conectar sigură a 250 de dispozitive

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, utilizatorii folosesc un număr early mai mare de device inteligente pentru locuințe, car au nevoie de conexiune la internet. Deși au se vuelve indispensable într-o locuință, acestea au îngreunat, de asemenea, routerele folosite. Pentru a rezolva această problemă, HUAWEI WiFi Mesh 3 poate support a plaga 250 de dispozitive conectarte simultan, rețeaua rămânând în continuare stabilă. Indiferent dacă utilizatorul se uită la filme de 8k, emitiuni live, participă la sesiuni de gaming cu multiplayer online sau accessesează fișiere de mare capacitate, router-ul poate support cu ușurință dispozitivele și poate oferi conexiuni stabile de mare viteză pe toată suprafața.

Redarea diagnosticului intelligent este vizibilă oricând

impresión intermedia Aplicación de vida inteligente de Huawei, utilizatorii pot seta aspectul și dimensiunea locuinței lor și pot genera o hartă de performanță a semnalului, astfel încât puterea și acoperirea semnalului în casă pot fi ușor vizualizate în orice moment. Dacă există problema de conectivitate, utilizatorii pot folosi, of asemenea, caracteristica Smart Diagnosis pentru depanare ușoară. Cu acesta, utilizatorii pot găsi toate problemele de conexiune existente și le pot rezolva automat. Además, el sistema de protección HomeSecTM ofrece características adicionales de enrutador y de seguridad.

READ  Nueva teoría: las estrellas impulsadas por materia oscura formaron los primeros agujeros negros